Produse Despre noi Comanda online Localizare Contact   

 Adresa email
           Parola
                    

 Inregistrare client nou
 Avantajul inregistrarii


 Doar membrii inregsitrati pot  comanda!

DESPRE NOI

  TERMENI DE LIVRARE


  Productia se realizează pe bază de contracte sau

comenzi ferme în scris. Livrarea se va efectua cu

firme de curierat , plata transportului fiind suportata

de client.


Modalitata de plata:
 

Platile se vor efectua cu Ordin de Plata , Bilet la Ordin , CEC la 30 zile
Contul la care dvs puteti efectua plata catre firma Metalfashion s.r.l. este:

 

RO38BTRL00501202819437XX - BANCA TRANSILVANIA - SUCURSALA ORADEA

 
    

    “METAL FASHION” S.R.L. este o societate comerciala cu obiect de activitate-potrivit clasificarilor CAEN:“turnarea altor metale neferoase”. Sediul social al societatii este in Oradea, str. Academiei,nr.12, judet Bihor, avand si un punct de lucru in str.Calea Clujului, nr.202/A, Oradea, unde propriu-zis se desfasoara intreaga activitate.
    Societatea este inmatriculata la O.R.C. Bihor sub nr. J05/2481/2005, având CUI 18202975 si din anul 2005 a preluat activitatea de productie a S.C.”ARGAN 2000” S.R.L., avand un numar de 9 angajati. “Metal Fashion” S.R.L. pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.
    Detaliat, activitatea firmei consta in: turnarea (prelucrarea) accesoriilor metalice pentru industria de incaltaminte si marochinarie , respectiv: catarame. De asemenea societatea executa – în limita posibilitatilor tehnologice - orice alte obiecte din zamac, din catalogul propriu sau la comanda, spre exemplu: materiale promotionale, brelocuri, placute de firma, embleme, medalii.
    Productia se bazeaza pe o tehnologie moderna de turnare , folosind materii prime din import: Italia cat si de la furnizori interni.
    Principalii clienti ai societatii noastre sunt firmele producatoare de incaltaminte si de marochinarie : S.C.”CLASS SHOE “ S.R.L., S.C.”ALMONA” S.R.L., S.C.”RASITAL” S.R.L. S.C.”AMOCOM” S.R.L. precum si S.C.”F.C. STEAUA BUCURESTI” S.A. , S.C.”MARIOMATIC” S.R.L. , S.C.”AUTOGRAND” S.R.L. (dealer SKODA), S.C.”CLASSMOTOR” S.R.L. (dealer TOYOTA), S.C.”FRONT PAGE” S.R.L. in ce priveste materiale promotionale, brelocuri, placute de firma etc. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri semnificative în ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Productia se realizeaza pe baza de contracte sau comenzi ferme- în scris- iar platile se fac prin Ordin de Plata , Bilet la Ordin ,CEC la 30 zile.


    Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.